Wat is medipim?

Als medische professional heeft u vaak nood aan betrouwbare gebruiksinformatie over medische producten. Medipim is een professionele database met up-to-date informatie en productfoto’s van de meest courante geneesmiddelen, parafarmacie- en cosmeticaproducten.

Ontdek ons platform

Voor wie is Medipim ?

Medipim maakt het leven van elke medische professional gemakkelijker:

BEKIJK AL ONZE ABONNEMENTEN
 
Apothekers

Raadpleeg productinformatie in één database op basis van de CNK-code. Integreer Medipim met uw apotheeksoftware of uw farmaceutische webshop. Bekijk foto’s van de medicatie en de verpakking.

Bekijk abonnementen
 
Artsen

Raadpleeg gebruiksinformatie over medische producten vanuit uw medische software of op uw smartphone tijdens huisbezoek. Aan de hand van de foto’s ziet u hoe de verpakking en de medicatie zelf eruit zien. 

Bekijk abonnementen
 
Verpleegkundigen

Zoek extra informatie op over de geneesmiddelen van je patiënten en vind handige instructiefilmpjes. Je kunt Medipim ook raadplegen op je tablet of smartphone, ideaal voor onderweg. 

Bekijk abonnementen
 
Ziekenhuizen

Maak visuele informatie en bijsluiters van geneesmiddelen beschikbaar voor uw medisch personeel. Raadpleeg foto’s van de apothekersverpakking van uw medicatie. 

Bekijk abonnementen
 
Zorginstellingen

Maak productinformatie, bijsluiters en handige instructiefilmpjes over de geneesmiddelen van uw patiënten beschikbaar voor uw verzorgend personeel. 

Bekijk abonnementen
 
Producenten

Ontlast uw customer service. Deel up-to-date productinformatie, product updates en promoties met uw klanten via één gestructureerd kanaal.

Bekijk abonnementen
 
E-commerce

Via onze API kan u Medipim integrereren in elk systeem. Dit maakt Medipim de ideale bron voor medische webshops, websites, apps, ... 

Bekijk abonnementen

Hoe kunt u Medipim gebruiken?

Medipim is een online platform dat u kunt raadplegen waar en wanneer u wilt: op uw smartphone, op een tablet, laptop of desktop.

Dankzij de uitgebreide API is de database ook te integreren in elk open of gesloten platform, zoals uw software pakket, webshop, website of app. De enige voorwaarde om Medipim te gebruiken is dat u een medische professional bent.

Ontdek onze klanten