Medipim is de bron voor tal van andere toepassingen

Medipim kan op 2 manieren gebruikt worden:

  1. als afgewerkt product of
  2. als onderdeel van een ander product. Medipim heeft daardoor tal van toepassingsmogelijkheden. 

Medipim als afgewerkt product

Medische opleidingen en medische beroepen gebruiken Medipim als een 'afgewerkt' product. Daarmee bedoelen we dat men de productinformatie rechtstreeks online of via hun vertrouwde software gebruikt.

Het online platform

Via www.medipim.be kan het platform online zowel geraadpleegd worden op pc, tablet als op uw smartphone. Afhankelijk van de gebruikersrechten kan men alle producten of een deel van de producten zien en kan men enkel producten weergeven of in het geval van de industrie ook onmiddellijk aanpassingen doorvoeren.

Geïntegreerd in de software

Gezien medische beroepen vaak gebruik maken van een softwarepakket, zorgen softwarehuizen (Nextpharm, Pharmony, Corilus, Officinall, Farmad, Sabco, Ipharma en Healthone) ervoor dat Medipim ook geïntegreerd zit in hun softwarepakket. Zo gebruiken softwarehuizen ons product om te integreren in hun product om verder aan te bieden aan de apothekers als afgewerkt product. 

Medipim wordt niet enkel gebruikt als afgewerkt product door medische professionals. Medipim dient ook als een belangrijke bron voor verschillende andere platformen of diensten. Zo maakt Febelco gebruik van Medipim voor al uw productvragen te beantwoorden of gaat Redpharma regelmatig op zoek naar productinformatie om hun merchandisingmateriaal op punt te zetten.

Medipim als onderdeel van een ander product

Product ontwikkelaars die toepassingen maken voor schermen en software in apotheken, robotica, smartphone apps of andere applicaties zoals Profficina, PharmInTouch, Meditech,... integreren Medipim in hun eigen oplossing die uiteindelijk naar de afnemer gaat.

Elke doelgroep gebruikt de productinformatie op zijn of haar manier. Al dan niet online.